#15 vhdl-tool LSP for sublime text does not work

Closed
opened 1 year ago by flip101 · 1 comments
flip101 commented 1 year ago

I have sublime text 23.0 Build 3143 with VHDL and LSP installed. I have vhdl-tool in my path. I have set the settings described here https://www.vhdltool.com/sublime in my LSP.sublime-settings (user settings). I don't see any change in sublime after i've done these steps. Not sure what else i could check to see if anything was not properly installed or so..

I have sublime text 23.0 Build 3143 with VHDL and LSP installed. I have vhdl-tool in my path. I have set the settings described here https://www.vhdltool.com/sublime in my LSP.sublime-settings (user settings). I don't see any change in sublime after i've done these steps. Not sure what else i could check to see if anything was not properly installed or so..
vhdl-tool commented 1 year ago
Owner

Make sure you are running sublime from the directory containing the vhdltool-config.yaml file. Or, equivalently, open that directory from within sublime.

You can also find sublime-lsp debugging instructions here: https://lsp.readthedocs.io/en/latest/#troubleshooting

Make sure you are running sublime from the directory containing the vhdltool-config.yaml file. Or, equivalently, open that directory from within sublime. You can also find sublime-lsp debugging instructions here: https://lsp.readthedocs.io/en/latest/#troubleshooting
Sign in to join this conversation.
No Label
No Milestone
No assignee
2 Participants
Loading...
Cancel
Save
There is no content yet.